duminică, 27 aprilie 2008

Urari de Paste

In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna...HRISTOS A INVIAT!!! Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a-nviat!

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii... Un Paste Fericit!!! tuturor

Dumnezeu sa va aduca un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas. Si fie ca sa simtiti cu adevarat invierea Sa in inimile voastre! PASTE FERICIT!

Se ia binecuvantare, se adauga un strop de soare si o pulbere de stele, se amesteca-ntre ele, se mai pune bunatate si iertare de pacate iar iubire cat cuprinde si de la Isus Hristos sa ai un Paste frumos. Hristos a Inviat.

Lumina si caldura Pastelui sa va încalzeasca sufletele, sa va lumineze mintile, sa va deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. PASTE FERICIT!

Iepurasul mustacios e de paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si…un PASTE FERICIT!

Lumina Sfintelor Sarbatori de Paste sa te calauzeasca tot anul, sa iti aduca tie si celor dragi multa bucurie si speranta. Paste Fericit!

Fie ca Sfintele Paste sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!

Invierea Domnului sa va aduca in suflet tie si celor dragi, lumina, bucuria si pacea daruite de Tatal Ceresc prin Fiul Sau. Hristos a Inviat!

Ecoul clopotelor, spiritul pascal, aburii cozonacilor & caldura sufletului sa va inunde caminul acum, in preajma Invierii Domnului. Paste Fericit!

Iubeste, iarta cum El ne-a invatat. Crede si uita tot ce-ai indurat. El ti-e lumina, caci El ne-a creat. Sa nu uitam, numai El ne-a salvat. Hristos a Inviat!

In mii de graiuri se vesteste pe-ntreg pamantul in lung si-n lat si chiar in ceruri ingerii canta HRISTOS A INVIAT! Paste Fericit!

Cu ocazia Sfintelor Sarbatori primeste din partea mea cele mai calduroase urari de sanatate, bucurie si un Paste Fericit!

Fie ca Lumina si Spiritul Invierii sa-ti patrunda in suflet, sa-ti aduca pace, credinta, bucurie si speranta! Hristos a Inviat! Paste Fericit!

De la o lumina unica se aprinde o lumanare, pana cand intunericul este inundat de lumina iar neantul se umple de speranta… HRISTOS A INVIAT! PASTE FERICIT!!!

Fie ca Sfintele Sarbatori de Paste sa va lumineze zilele, sa va aduca numai bucurii, intelegere cu cei dragi si belsug in casa... Hristos a Inviat! PASTE FERICIT TUTUROR!!!

Fie ca Sfintele Sarbatori Pascale sa va aduca pace si lumina in suflet, sa aveti un Paste Fericit!

Sa ai multa sanatate, fericire, caldura in suflet si bucurii alaturi de cei dragi. “Paste Fericit”

Sarbatori fericite si multa lumina in suflet sa va aduca Sfintele Sarbatori de Paste!

Sarbatori fericite, luminate cu multa pace sufleteasca si multe bucurii!

Paste fericit, luminos, bucurii si sperante implinite. Hristos a Inviat!

Paste Fericit alaturi de familie si de cei dragi!

Paste Fericit alaturi de cei dragi!

Va urez un PASTE FERICIT!

Iti doresc un Paste Minunat!

Sa ai un Paste Imbelsugat!

Paste Fericit cu cei dragi!

Christos a Inviat!

Paste Fericit!

Niciun comentariu:

 
Google